Mitroi Florin - 0722.541.169

Mitroi Marian - 0722.546.203

Str. Zboina Neagra, Nr. 8-10

Bl. 91-95, Sc. 3, Etaj 2, Interfon 18

Numar de Apartamente :
Numar de Scari :
Sector :
Servicii Solicitate :
Numar Ore Casierie :

Inainte de a lansa o cerere de oferta catre firma noastra va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte pe care le solicitam pentru o colaborare optima :

 

  • Asociatia deproprietari va asigura spatiul pentru desfasurarea programului de casierie.
  • Asociatia de proprietari va accepta modul de incasare al cotelor de contributii impus de firma de administrare. Modul principal de incasare a cotelor de contributii folosit de SC STAS PROP SRL , este eliberarea de chitante pe o imprimanta termica. Fara costuri suplimentare pentru asociatie.
  • Firma de administrare va avea acces la conturile de la furnizor pentru descarcarea online a facturilor.
  • Comitetul executiv si presedintele nu vor impune modul de gestionare si plata al facturilor de furnizori, societatea fiind pe deplin raspunzatoare de plata facturilor in termen si evitarea penalizarilor.
  • Pentru intrebarile legate de contabilitate programul de lucru este de Luni pana Vineri in intervalul orar 9:00 - 21:00. In afara programului de lucru pot fi adresate nelamuriri si intrebari prin intermediul WhatsApp, SMS sau E-mail.
  • Asociatia de proprietari va oferi firmei de administrare dreptul de a ridica extrasul bancar sau il va pune la dispozitia acesteia lunar. 
  • Nu se va solicita schimbarea modului de lucru si a intocmirii dosarului lunar pe baza caruia sa intocmesc listele de intretinere. Se pot cere situatii financiare suplimentare.

       Pentru a calcula cu aproximatie costul administrarii blocului dumneavoastra de catre SC STAS PROP SRL, va rugam folositi calculatorul de mai jos cu informatiile solicitate. Pretul final va fi stabilit in urma analizarii cererii dumneavoastra de oferta.

 

Pachet Servicii :

1 - Administrare Contabila

2 - Administrare Contabila + Casierie

3 - Administrare Completa

 

TARIFE

Calculator tarifar pentru administrarea blocului dumneavoastra