Mitroi Florin - 0722.541.169

Mitroi Marian - 0722.546.203

Str. Zboina Neagra, Nr. 8-10

Bl. 91-95, Sc. 3, Etaj 2, Interfon 18

1.    Experienta si inovatie

 

     Fiind un ansamblu de firme condus de tata si fiu reusim sa imbinam experienta a peste 15 ani administrarea de imobile dobandita de tata, cat si inovatia adusa prin intermediul mijloacelor informatice stapanite de fiu dar si expertiza dobandita in domeniul economic in urma finalizarii studiilor in cadrul Academiei de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune.

 

Pe langa aceste aspecte de natura umana, va punem la dispozitie si urmatoatele avantaje efective :

 

2.    Note individuale de consum lunar

 

Lunar fiecare proprietar va primi la cutia postala pe o foaie de format A5 o nota de consum individual pe care se vor regasi detaliat toate cheltuielile ce ii revin in luna respectiva cat si o rubrica de auto citire a contoarelor ce se completeaza si se depunde la cutia postala a asociatiei.

 

3.    Informari prin e-mail si sms


Fiecare proprietar va primi lunar prin email o notificare referitoare la suma de plata aferenta lunii respective cat si o nota de consum in format pdf , prin sms fiind transmisa doar notificarea cu suma totala de plata.


4.    Avizier virtual


Toti proprietarii vor avea posibilitatea atea de a crea cu ajutorul adresei de e-mail un cont in platforma online unde se pot studia toate documentele ce tin de activitatea asociatiei de proprietari, inclusiv facturile si chitantele scanate in format pdf . De asemenea, in aceasta platforma proprietarii isi pot incarca si indecsul lunar al consumului de apa.


5.    Metode moderne de comunicare


Deoarece la momentul actual sunt din ce in ce mai multe persoane ce folosesc aplicatia whatsapp , noi ne-am conformat si astfel multe dintre asociatiile cu care colaboram au grup de whatsapp in care sunt inclusi membri ai comitetului si presedintele asociatiei . Acesta fiind si alt mod de comunicare al indecsilor de apa de catre proprietari. De asemenea, va asteptam sa ne dati un like si pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu noutatile din domeniul administrarii de imobile .


6.    Posibilitarea platilor online cu cardul


Tot prin intermediul platformei online proprietarii vor avea posibilitatea de a efectua plati online direct cu cardul. Aceste plati vor fi adunate intr-un cont colector de unde se pot plati direct facturile sau vor fi transferati in contul curent al asociatiei. Toate operatiunile sunt comisionate conform furnizorului acestui serviciu ce este independent de firma noastra.


7.    Casierie rapida


Din ce in ce mai multe asociatii de proprietari au casieri delegati ce efectueaza incasarile pe laptop conectat la internet pentru o inregistrare in timp real a operatiunilor , iar chitanta se tipareste pe o imprimanta termica sub modelul unui bon fiscal .

DE CE NOI ?

Avantajele pe care le puteti avea daca ne alegeti pentru administrarea blocului dumneavoastra