Mitroi Florin - 0722.541.169

Mitroi Marian - 0722.546.203

Str. Zboina Neagra, Nr. 8-10

Bl. 91-95, Sc. 3, Etaj 2, Interfon 18

      Firma SC Stas Prop SRL, este o firma de administrare imobile din sectorul 6, ce face parte dintr-un grup de 3 firme alcatuit din SC Servas Prod SRL, infiintata in anul 2007 de Mitroi Marian – administrator atestat, SC Servas Activ Bloc SRL, infiintata in anul 2010 de Mitroi Marian impreuna cu Mitroi Aurelia si SC Stas Prop SRL, infiintata in anul 2014 de catre Mitroi Florin – administrator atestat si absolvent al studiilor de masterat ale Academiei de Studii Economice – Contabilitate si Informatica de Gestiune. Pentru noi administrarea de imobile reprezinta o afacere de familie care a inceput sa fie dezvoltata inca din anul 2000 cand a fost preluata prima asociatie sub administrare si care se afla si la momentul actual in portofoliul nostru.

 

      De-a lungul anilor activitatea de administrare de imobile s-a aflat intr-o continua schimbare atat din punct de vedere legislativ, cat si din punct de vedere al tehnologiei si a mijloacelor de calcul informatice dezvoltate special pentru gestionarea asociatiilor de proprietari, motiv pentru care a trebuit sa tinem pasul cu tehnologia pentru a oferi cele mai bune servicii de administrare imobile.

 

      In anul 2005, o alegere foarte importanta ce a stat la baza dezvoltarii noastre actuale, a fost implementarea programului BlocmanagerNET in gestionarea asociatiilor de proprietari aflate sub administrare la momentul respectiv, acesta fiind de altfel si primul pas in transformarea din administratorul clasic de bloc intr-o firma ce ofera transparenta proprietarilor si servicii la nivelul cerintelor actuale ce se afla mereu in schimbare si la care ne-am adaptat de fiecare data. Fiind printre primii utilizatori ai programului, dezvoltat in anul 2003 la Cluj, am reusit sa aducem si anumite sugestii de imbunatatie a programului ce au fost implementate multumita colaborarii productive cu dezvoltatorul aplicatiei.

 

Dintre sugestiile de imbunatatire a programului propuse de noi putem enumera :

 

  • Tiparirea chitantelor personalizate de catre asociatie

  • Detalierea penalizarilor in rapoarte

  • Introducerea bonurilor de masa in salarizare

  • Evidentierea indecsilor introdusi on-line

        Experienta acumulata in administrarea imobilelor se poate observa din portofoliul nostru format la momentul actual din peste 50 de asociatii de proprietari, ce se afla intr-o permanenta crestere, printre care si un contract de implementare si asistenta, al asociatiilor de proprietari dezvoltate in Ansamblul Rezidential Greenfield, in programul BlocmanagerNET.

 

        Misiunea firmei noastre este aceea de a aduce increderea proprietarilor in meseria de administrator de bloc, prin asigurarea unei transparente de 100 % in activitate. Aceasta incredere a fost patata de administratorii de rea credinta ce au profitat de pe urma asociatiilor in care proprietarii fie nu au avut cunostinta de actiunile acestora datorita lipsei de interes, fie au fost inselati, la momentul actual fiind foarte multi proprietari de parere ca administratorul de bloc fura.

 

        Daca doriti ca si blocul dumneavoastra sa fie administrat la cele mai inalte standarde ne puteti lasa o cerere de oferta completand formularul pentru cerere de oferta , sau ne puteti contacta direct .

 

Cine suntem ?